Ryskeen vuosikokous pidettiin maanantaina 26.2. Liikuntakeskuksen kahviossa ja etäyhteyksien avulla. Paikan päällä oli seitsemän osallistujaa ja etänä kolme osallistujaa. Kokouksen aluksi palkittiin vuoden urheilijana Henri Liipola, jonka viime kauden parhaita saavutuksia olivat moukarinheitossa talvikisojen mestaruus, Kalevan kisojen 5-sija ja Pohjoismaiden mestaruuskisojen 4-sija. Vuoden voimailijana palkittiin Mikko Tiensuu, jonka kauteen mahtuivat Suomen mestaruus, EM-pronssi ja MM-hopea. Vuoden seuratoimija tunnustuksen sai lentopallon pitkäaikainen jaoston pj. Markku Kaakinen. Jaakkolan pokaali myönnettiin yleisurheilun heittolajien valmentajana pitkään toimineelle Mika Kauraselle..

Kiertopalkintojen jälkeen pidettiin sääntöjen mukainen vuosikokous. Seuran tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin, jonka jälkeen johtokunnalle myönnettiin vastuuvapaus.

Vuosikokous valitsi puheenjohtajana jatkamaan Tapio Salon. Johtokunnassa jatkavat vanhoina jäseninä ,Teemu Salminen, Anssi Posio ja Tuomas Nikkilä. Vanhoista jäsenistä Taija Yli-Väärälä oli ilmoittanut jäävänsä pois johtokunnasta. Johtokuntaan uudelle kaudelle valittiin Mika Kauranen, Markku Kaakinen ja Toni Harju. Johtokunnassa on kuusi jäsentä, jotka edustavat kutakin Ryskeen jaostoa. Viime vuosikokouksessa tehdyn sääntömuutoksen mukaisesti johtokunnan koko voi olla 6-10 jäsentä.
Valintojen jälkeen tarkasteltiin tulevan kauden toimintasuunnitelmaa ja budjettia. Vuosikokous evästi johtokuntaa toiminnan kehittämiseen liittyvillä ehdotuksilla, jotka ovat nähtävissä vuosikokouksen pöytäkirjasta.Sääntömuutoksena käsiteltiin johtokunnan ehdotus etäosallistumisen hyväksymiseksi vuosikokouksessa. Yhdistyslaki on muuttunut vuonna 2022 niin, että etäosallistumiset ovat hyväksyttyjä ellei niitä ole erikseen kielletty. Ryskeen sääntöihin kirjattiin etäosallistumisesta maininta, että etäosallistujat joutuvat äänestämään avoimesti, koska äänet salaavaa järjestelmää ei ole välttämättä käytettävissä etäyhteyksiin.
Vuosikokouksen pöytäkirja liitteineen saataneen seuran www-sivuille noin viikon kuluessa.
terv. pj. Tapio Salo