Päivitys 22.5: Suomen Urheiluliitto julkaisi 20.5. ohjeet ja suositukset alkukesän korona-ajan turvalliseen harjoitus- ja kilpailutoimintaan. Ohjeiden mukaan yhdessä urheilukouluryhmässä voi olla enintään 50. Ryskeen yleisurheilukoulussa on neljä eri ryhmää eli jokaiseen tulee noin 22 osallistujaa ohjaajat mukaan laskettuna. Ryhmät tulevat harjoittelemaan toisistaan erillään liikuntapuiston eri suorituspaikoilla. Joten voimme järjestää yleisurheilukoulun samaan aikaan ja koko tunnin mittaisena kaikille neljälle ryhmälle.  Yleisurheilukoulu pidetään siis kaikille klo 18.30 – 19.30. Suurin osa ilmoittautuneista olikin valinnut klo 18.15 alkavan ryhmän, joten ajankohdan muutos ei tule olemaan iso. Jos olette jo ilmoittautuneet ja uusi aika 18.30 – 19.30 ei ole teille mahdollinen, ottakaa ystävällisesti yhteyttä yleisurheilu (at) tammelanryske.fi

SUL:n ohjeet turvalliseen harjoitteluun

Tammelan Ryskeen ”K-market Tammela yleisurheilukoulu” pidetään maanantaisin klo 18.30 – 19.30 Tammelan Liikuntapuistossa 8.6.-10.8. välisenä aikana.  Yleisurheilukoulu on tarkoitettu 5 – 16-vuotiaille. Tänä vuonna nuorimmat urheilukoululaiset ovat 2015 syntyneitä.

Yleisurheilukoulun tavoitteena on lasten monipuolinen liikunta ja yleisurheilulajeihin tutustuminen. Lapset jaetaan iän ja oman taitotason mukaan ryhmiin. Nuorempien kanssa tutustuminen tapahtuu pääosin leikin ja pelien kautta ja vanhempien kanssa keskitytään enemmän yleisurheilulajeihin. Yleisurheilukoulun tarkoituksena on tukea lasten monipuolista kehittymistä niin liikunnan kuin sosiaalisuudenkin alueella. Liikunta tarjoaa lapselle kehittäviä elämyksiä ja liikunnan iloa!

Urheilukoulumaksu 60€ jäsen / 75€ ei jäsen sisältää :

  • Kerran viikossa ohjattu harjoituskerta koulutettujen ohjaajien ja valmentajien ohjauksessa
  • Neljä OP-maastojuoksucup-osakilpailua syksyllä (kaksi Tammelassa, kaksi Forssassa. Juoksujen päivät ilmoitetaan elokuussa)
  • Palkinto päätöstilaisuudessa, joka pidetään perheliikuntapäivän yhteydessä syksyllä (ajankohta tarkentuu elokuussa)
  • Urheilukoulun t-paita
  • Lisenssi+vakuutus
  • Silja Line seurakilpailut ja mitali
  • Muut omat kilpailut Tammelan kentällä
  • Mahdollisuus osallistua omatoimisesti/omakustanteisesti lähialueen muihinkin kilpailuihin (lisätietoa ohjaajilta)

Jäseneksi voi liittyä täältä.

Vallitsevan tilanteen vuoksi joudumme mahdollisesti muokkaamaan ryhmiä sekä rajoittamaan ryhmäkokoja koronaviruspandemiaan liittyvän viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Varmistathan siis paikkasi ilmoittautumalla ajoissa. Ennakkoilmoittautuminen pakollista ryhmien muodostamisen takia.

Yleisurheilukoulun kaksi ensimmäistä kertaa voi testata. Muistattehan ilmoittaa ohjaajille välittömästi, jos lapsesi ei jatka harrastusta, niin voimme ottaa mahdolliselta jonotuslistalta mukaan uusia urheilukoululaisia. Urheilukoulu alkaa joka kerta ilmoittautumisella omalle ohjaajalle klo 18.20 ennakkoon ilmoitetussa paikassa. Lähetämme vanhemmille sähköpostia, josta selviää lapsenne ryhmä, kokoontumispaikka sekä yleiset toimintaohjeet, ennen aloituspäivää. Vanhempia tarvitaan apuna Silja Line kilpailujen pituushyppypaikalla, jotta saamme kisailtua turvallisesti. Apuohjaajia tarvitaan myös satunnaisesti, ilmoitathan ohjaajille, jos olet käytettävissä.

Tiedustelut: kaisa.laukkanen (at) surffi.net tai 050 – 910 7193

Yleisurheilukouluun ilmoittautumiset 1.6 mennessä alla olevasta linkistä: 

https://www.yleisurheilurekisteri.fi/desktopmodules/etaika_Jasenrekisteri2/ilmo.aspx?g=FUS7D4X6SAETY8H39EJA&t=

 

Urheilukoulussa mukana: