Tammelan Ryskeeltä osallistui 18 joukkuetta viikonloppuna kisattuihin sisulisäikäisten (9-15v.) piirinmestaruusviesteihin. Ryskeeltä oli joukkue kaikkien sarjojen kaikissa viesteissä – pienenä poikkeuksena P15 joutuivat jättämään pitkän viestin väliin. Vain yksi joukkue eli tytöt 13 oli kokonaan ”täysi-ikäinen” – siihen nähden tulokset olivat loistavia.

Osallistumismäärä oli siis jo hieno saavutus – kiitos kaikille juoksijoille ja huoltajille aktiivisesta osallistumisesta ja venymisestä joukkueen eteen!

Nuorin juoksijamme oli vasta 7-vuotias. Viestikilpailussa nuorimmat saivatkin ensikosketusta isompien yleisurheilukilpailujen meininkiin. Koko päivän satoi enemmän ja vähemmän, mutta se ei reippaita urheilijoita haitannut. Sateen seurauksena liukas juoksurata aiheutti tosin harmittavia kaatumisia aitajuoksussa eri joukkueilla.

9-vuotiaiden sukkulaviestissä Ryskeellä oli mukana iskukykyinen joukkue. Tiia Talonen toi Ryskeen ensimmäiseen vaihtoon upeasti kärjessä, seuraavat osuudet juoksivat Sami Rekola, Elli Kurkikangas, Niilo Laukkanen, Alisa Syrjälä, Enna Vehmas, Amanda Haavisto ja Inka Kuusela ankkurina ylittäen maaliviivan neljäntenä.

9-vuotiaat tytöt taistelivat 4×400 metrin viestissä loppuun asti mitalisijoista sijoittuen lopulta neljänneksi. Hieno juoksu Tiialta, Amandalta, Ennalta ja Inkalta.

9-vuotiaat pojat olivat jo voittajia, kun pääsivät lähtöviivalle. Joukkueen kasaamisessa oli haasteita sairauksien ja päällekkäisten menojen vuoksi. Sami Rekola, Titus Uutela, Niilo Laukkanen ja vasta 7-vuotias Arttu Aaltonen juoksivat hienosti ensimmäisen 4×400 metrin viestinsä ja ovat taas yhtä kokemusta rikkaampia.

11-vuotiailla tytöillä ja pojilla oli joukkue joka viestissä eli 4x60m aitaviestissä , 4×50 m pikaviestissä ja 4x600m pitkässä viestissä. 11-vuotiaissa pojissa sama nelikko eli Atte Kuusela, Vihtori Valkama, Ville Rekola ja Aleksi Jokela juoksivat kaikki 3 viestiä. 4×600 metrin viestissä pojat juoksivat upeasti hopealle, aitaviestissä kuudensiksi ja pikaviestissä neljänneksi.

11-vuotiaissa tytöissä nelikko Lumia Reunanen, Enni Virtanen, Erica Syrjälä ja Stella Haavisto juoksivat pikaviestissä että pitkänmatkanviestissä sijalle 10. Aitaviestissä oli mukana Inka Kuusela ja joukkue sijoittui kuudenneksi.

13-vuotiaissa tytöissä juoksivat Siiri Mäkilä, Emmi Nieminen, Tytti Nyrönen, Maija Haapanen ja Lili Reunanen hieman eri kokoonpanoilla eri viesteissä. Tytöt sijoittuivat hienosti pikaviestissä ja aitaviestissä sijalle 7. ja 4x600m viestissä sijalle 9.

13-pojat juoksivat aitaviestissä sijalle 4. joukkueella Jani Laakso, Markus Aaltonen, Samuli Ruohonen ja Jesse Tuki. Pikaviestissä oli mukana Valtteri Yrjölä ja joukkue juoksi taas sijalle 4. 4×600 metrin viestissä joukkue muuttui taas hieman (Veikko Mäkilä, Markus Aaltonen, Jesse Tuki ja Veeti Saarinen). Veeti juoksi hurjan ankkuriosuuden ja toi joukkueen maaliin viidenneksi jääden neljännestä sijasta vain muutaman kymmenyksen.

15-tytöt sijoittuvat sijalle 8. pikaviestissä (4x100m) joukkueella Jenny Sääksi, Luna Reunanen, Siiri Laukkanen ja Vilda Engman. Sama joukkue juoksi 4 x 80 m aitaviestissä sijalle 10. Pinja Kämi oli mukana pitkässä viestissä joukkueen sijoittuessa sijalle 7.

15-vuotiaat pojat juoksivat hienosti pronssille 4 x 80 m aitaviestissä joukkueella Ville Tuki, Eemeli Valkama, Aku Valkama ja Lauri Suolahti. 4×100 metrin pikaviestissä sama joukkue saavutti sijan 7.

Ei muuta kuin ensi vuonna uudestaan mukaan samalla joukkuehengellä!