Hämeen Seudun Yleisurheiluseurojen välinen pm-sisulisämaastoviesti juostaan torstaina 24.9. klo 18.30 alkaen Liikuntapuistossa (Kyöpelintie 20, Tammela) heittokentällä sekä 1 km kuntoradalla. Heittokentän pinnoite on kivituhkaa, kuntoradan pinnoite on puru/hiekka.

Viestissä on kahdeksan osuutta juoksujärjestyksessä T9, P9, T11, P11, T13, P13, T15 ja P15. Jokainen osuus on n. 1 km eli yhteensä n. 8 km. Reittikartta löytyy täältä

Tulokset löytyvät täältä

Ilmoittautumisohjeet kilpailukalenterissa.
Muutokset joukkueen kokoonpanoon on ilmoitettava kilpailupäivänä klo 17:45 mennessä toimistoon. Toimisto sijaitsee liikuntapuiston huoltorakennuksen yläkerrassa. Joukkueen numerolaput on noudettava klo 18:00 mennessä. Numerolaput pitää palauttaa. Palkinnot jaetaan välittömästi tulosten selvittyä.

Liikuntapuiston huoltorakennuksessa on pukuhuoneet, suihku sekä vessat. Kilpailuissa on kioski, jossa myynnissä mm. kahvia, makkaraa ja jotain makeaa.
Liikuntapuiston parkkipaikalle mahtuu jonkinverran autoja, lisätilaa löytyy koulun (Koulutie 1, Tammela) parkkipaikalta. Liikuntapuiston aluekartta löytyy tästä

Tiedustelut yleisurheilu (at) tammelanryske.fi tai Sirpa Hovila puhelin: 045 6409529