Hämeen Seudun Yleisurheiluseurojen välinen pm-sisulisämaastoviesti juostaan torstaina 24.9. klo 18.30 alkaen Liikuntapuistossa (Kyöpelintie 20, Tammela) heittokentällä sekä 1 km kuntoradalla. Heittokentän pinnoite on kivituhkaa, kuntoradan pinnoite on puru/hiekka.

Viestissä on kahdeksan osuutta juoksujärjestyksessä T9, P9, T11, P11, T13, P13, T15 ja P15. Jokainen osuus on n. 1 km eli yhteensä n. 8 km. Reittikartta löytyy täältä

Ilmoittautuneet

Tulokset löytyvät täältä

Ilmoittautumisohjeet kilpailukalenterissa.
Muutokset joukkueen kokoonpanoon on ilmoitettava kilpailupäivänä klo 17:45 mennessä toimistoon. Toimisto sijaitsee liikuntapuiston huoltorakennuksen yläkerrassa. Joukkueen numerolaput on noudettava klo 18:00 mennessä. Numerolaput pitää palauttaa mehupisteelle, palauttamattomasta numerosta peritään 30€. Palkinnot jaetaan välittömästi tulosten selvittyä.

Verryttelyalueena suositaan pururataa ja urheilukenttää, jotta vältetään lähtö- ja vaihtoalueen ruuhkautumista.

Liikuntapuiston huoltorakennuksessa on pukuhuoneet sekä vessat. Kilpailuissa on kioski, jossa myynnissä mm. kahvia, makkaraa ja jotain makeaa.
Liikuntapuiston parkkipaikalle mahtuu jonkinverran autoja, lisätilaa löytyy koulun (Koulutie 1, Tammela) parkkipaikalta. Liikuntapuiston aluekartta löytyy tästä

Tiedustelut yleisurheilu (at) tammelanryske.fi tai Sirpa Hovila puhelin: 045 6409529

Yleisiä ohjeita korona-ajan kisoihin:

  • Kilpailupaikalle saavutaan vain terveenä ja oireettomana.
  • Lähtö- ja vaihtoalue on tarkoitettu vain juoksijoille ja toimitsijoille.
  • Katsojat sijoittautuvat turvallisen välimatkan päähän juoksijoista.
  • Tarpeettomia lähikontakteja vältetään. Jokainen huolehtii turvallisista etäisyyksistä (1-2 m) toisiin ihmisiin.
  • Huomioidaan THL:n hygieniaohjeet. Jokainen huolehtii käsihygieniasta eli käsien pesusta usein. Urheilijalla itsellä on mukana nenäliinoja mahdollista yskimistä tai aivastamista varten.
  • WC-tiloissa on puhdistusainetta, jolla jokainen puhdistaa käynnin jälkeen WC-istuimen nupin ja renkaan.  Jokainen pesee kädet WC-käynnin jälkeen.