Talven kilparyhmä on tarkoitettu tavoitteellisille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella jo hiukan enemmän ja käydä kilpailuissa.Tavoitteena on kehittää fysiikkaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja nopeutta sekä oppia enemmän tekniikkaa. Talven kilparyhmän toimintakausi on marraskuu- maaliskuu. Kilparyhmään ilmoittautuvan tulee hankkia lisenssi ennen harjoituskauden alkamista. 13-vuotiaiden ja nuorempien lisenssiin sisältyy vakuutusturva, lisätietoa täältä. 14-vuotiaiden ja vanhempien lisenssiin ei sisälly vakuutusturvaa, mutta sen voi hankkia erikseen, lisätietoa täältä. Kaikki lisenssit voi ostaa täältä.

Talven kilparyhmä on tarkoitettu vain jäsenille, maksu 70 €. Maksu 10.11 mennessä Ryskeen tilille FI72 5025 1640 0002 77. Jäseneksi voi liittyä täällä. Jäsenmaksu on 10€ / hlö, perhejäsenmaksu 40€. Maksu sisältää:

  • Ohjatut harjoittelukerrat (lisätietoa täältä)
  • Eerikkilän vuorot (lisätietoa täältä)
  • pm-hallikilpailun maksu
  • Mahdollisuus hakea tukea SUL leirityksiin

llmoittautuminen talven kilparyhmään 21.10 mennessä Johanna Rekolalle: jtrekola2012 @ gmail.com tai 050 337 7097. Johanna vastaa  myös tiedusteluihin talven kilparyhmään liittyen. Mukaan voi tulla myös kesken kauden.