Yleisurheilun tekniikkaillat järjestetään yhteistyössä Forssan Salaman, Someron Esan ja Tammelan Ryskeen kanssa. Tekniikkaillat on tarkoitettu seurojen kilpa- ja nuorisovalmennusryhmille 9-vuotiaasta alkaen. Illan aikana on monipuolinen tekniikkaryhmä 9-12-vuotiaille ja lajikohtainen tekniikkaryhmä 13-vuotiaista alkaen.

Urheilijat ilmoittautuvat järjestävän seuran sähköisen ilmoittautumislinkin kautta viimeistään kolme päivää ennen tekniikkailtaa. 9-12-vuotiaat ilmoittautuvat omaan ryhmään. 13-vuotiaat ja tätä vanhemmat voivat valita yhden lajiryhmän, johon ilmoittautuvat. Kaikissa lajiryhmissä on yleisurheilulajien expertit kouluttamassa lajitaitoihin. Tekniikkailta sisältyy kunkin seuran kesän harjoitusmaksuun. Ilmoittautumislinkki lähetetään kilpa- ja nvr-ryhmän whatsapin välityksellä ja/tai kunkin seuran omilla internetsivuilla.

Tekniikkaillan alkaessa urheilijat kokoontuvat lajiryhmän valmentajan luokse. Valmentaja ohjaa verryttely ja tekniikkaillan. Valmentajilla on rautainen ammattitaito lajiin!

Tervetuloa mukaan yhteisiin treeneihin!

Ajankohdat, lajiohjelma ja valmentajat: tekniikkaillat_kesä_2021

Ilmoittautumislinkki tekniikkailtaan 3.6.2021