IF_logo_rgb   orig_image-12655

Vakuutusturva harjoituksissa if.fi ja lisätietoa vakuutusturvasta.

If Yleisurheilukoulu alkaa 3.6.2014

Suuren suosion saavuttanut IF – Yleisurheilukoulu alkaa taas tänäkin vuonna, mutta nyt vasta kesäkuun puolella. 3.6. – 19.8 vietämme tiistai-illasta 18.20 – 19.30 välisen ajan Liikuntakeskuksella tutustuen eri lajien tekniikoihin, pelaillen ja leikkien. Tule sinäkin mukaan ohjaajaksi tai tuo omat 5-16 vuotiaat lapsesi mukaan. Urheilukoulun ohjauksesta vastaa koulutetut ohjaajat ja lapset jaetaan oman ikäryhmän mukaisiin ryhmiin. Aikuisille annetaan myös tarpeen ja resurssien mukaan lajitekniikoiden syvimpiin kysymyksiin vastauksia ja opastusta. Syyskuun alussa juostaan maastossa maastojuoksukoulussa tiistai-iltaisin.

Yleisurheilukoulun pelisäänöt

IF – Yleisurheilukoulun ryhmät alkavat 2009 syntyneistä, ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaan pienenpiin pienryhmiin, joita vetävät yleisurheiluohjaajakoulutuksen saaneet valmentajat.

Yleisurheilukoulumaksu ( sisältää maastojuoksukoulun, urheilukoulutuotteen, ryskeen järjestämät kilpailut, lisenssin, vakuutuksen sekä lipun helsingissä järjestettävään Suomi – Ruotsi maaotteluun ) maksetaan Ryskeen tilille 6.6. mennessä LOP FI72 5025 1640 0002 77 viitteeksi yu-koulu ja urheilukoululaisen nimi. Hinta on Ryskeen jäseniltä 50€ ja ei jäseniltä 65€. Jäseneksi voi liittyä jäsenasiat kohdassa.

Lisäksi meillä on myös kilparyhmä nuorille urheilijoille, jotka kilpailevat piirikunnallisissa / kansallisissa kilpailuissa, muuallakin kuin Tammelassa ja, jotka haluavat enemmän sisältöä urheilemiseen, mitä pelkkä yleisurheilukoulu tuo.

Kilparyhmä harjoittelee tiistaisin ja torstaisin klo. 18.30 – 20.00 ohjaajina toimivat Mira Reunanen ja Paula Laakso sekä eri lajien erikoisosaajia mm. Mika Kauranen, Antti Lehti ja Jukka Laakso. Kilparyhmä on tarkoitettu 2006 syntyneille ja vanhemmille. Kilparyhmän hinta on 80€, sisältää yleisurheilukoulumaksun.

Lisätietoja yleisurheilukoulusta: Noora Leiman p. 040 7608329

Yleisurheilukouluun ilmoittaudutaan ennakkoon alla olevilla linkeillä 25.5. mennessä.

IF yleisurheilukouluun ilmoittautuminen

Yleisurheilun kilparyhmään ilmoittautuminen

TERVETULOA

 

yukuva